animatieteam

Workshops

workshopOp vraag organiseren we cursussen. kindergrimeren en ballonmoduleren, creatieve technieken en nog vele andere...
Deze cursussen worden altijd door Kris Neyens gegeven.

 


kindergrimeren (tot 10 personen)

de bedoeling is om op het einde van de cursus voldoende gevoel en kennis te hebben om de meeste basis figuren te kunnen maken. Er is geen voorkennis nodig. Al het nodige materiaal breng ik mee. Omdat oefening het belangrijkste is en dit enkel op een echt gezicht kan, vragen we dat u bereid bent om u te laten schminken door een medecursist. Deze cursus kan starten vanaf 8 personen. De cusus is verdeeld over 4 avonden of middagen van 3 uren. en kost € 100 per persoon.
Een introductie cursus kindergrimeren van 1 avond is natuurlijk ook mogelijk, de basistechnieken zullen daarop ook aan bod komen. Natuurlijk is de hoeveelheid practische kennis na deze avond vrij beperkt. Prijs € 220 all incl. behalve reiskilometers.


Ballon-moduleren (tot 10 personen)

Hier worden de basistechnieken aangeleerd. al snel kan je eenvoudige figuren maken, Wij voorzien al het nodige materiaal. Per avond of middag kost dit € 200 excl reiskilometers.
Cursus voor gevorderden ( basiscursus is vereist) € 250 / avond


Creatieve technieken

Indien u vragen heeft over deze cursussen, kunt u beter even bellen. Gezien de grote hoeveelheid mogelijkheden, de grote hoeveelheid al uitgewerkte cursussen en de groeiende hoeveelheid technieken kunnen al deze cursussen op deze website onmogelijk besproken worden. U kunt er echter van op aan dat Kris (gezien zij creatief therapeut is van opleiding) uw vraag zeker kan beantwoorden.